“ГЕРБ все още таят обида“ от поведението на ПП-ДБ в

...
 
“ГЕРБ все още таят обида“ от поведението на ПП-ДБ в
Коментари Харесай

Ваня Григорова: ГЕРБ „все още таят обида“ от поведението на ПП-ДБ в предизборната им кампания

 

“ГЕРБ „ към момента таят засегнатост “ от държанието на ПП-ДБ в предизборната им акция.Кризата в Столичния общински съвет  може да се реши, в случай че всички общински съветници изговорят целите си, без непотребен възторг и без наличието на медиите. ”  Това съобщи в ефира на NOVA NEWS общинският консултант от БСП-София Ваня Григорова.

Тя съобщи, че в неделя е имало среща сред Българска социалистическа партия и ПП-ДБ („ Спаси София “), на която са постигнали съгласие по някои от целите, до момента в който по други към момента имат разминавания. Григорова означи, че нова среща сред тях към момента не е планувана, само че акцентира, че времето до четвъртък, когато ще бъде идващото съвещание на СОС, би трябвало да се употребява оптимално дейно, с цел да се излезе от тази рецесия.

По думите ѝ от ПП-ДБ към този момент са склонни да обсъдят въпроса с нарастването на заплатите в градския превоз.

Според общинския консултант най-възможната „ сглобка на общинско равнище би била тази сред ПП-ДБ и ГЕРБ, само че добави, че от партията на Борисов „ към момента таят засегнатост “ от държанието на ПП-ДБ („ Спаси София “) в предизборната им акция.

“В тази предизборна акция не си даваха сметка, че нямат задоволително поддръжка от софиянци, че да се самообявят за богове. Опитах се да повеждам диалог всъщност, само че не се получи “, каза  Григорова.

Относно последствията от зимната стихия в София Григорова разяснява, че казусът с почистването на столицата е най-много поради неналичието на задоволително хора и техника.

“Проблемът е в разпокъсаността на отговорността, защото няма едно общинско дружество, което да разполага с задоволително хора и техника. Има проблем и в модела, който се ползва в последните три десетилетия. Когато в продължение на 30 години са разпокъсани отговорностите сред няколко частни компании, няма по какъв начин да се наложи единна процедура по разчистване. Виждаме ослепителен неуспех на досегашния модел и не виждам воля това да се промени ”, изясни тя.

По отношение на възбраната за влизане на остарели коли в центъра на София Ваня Григорова счита, че заповедта ще бъде атакувана в съда.

“Ако колите са минали през годишен механически обзор, който твърди, че са в положително техническо положение, тогава имат право да се движат там “, уточни още Григорова.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР